Politica de retur / anulare

Politica de Retur / Anulare pentru Vouchere Foto (Carduri Cadou) achiziționate electronic de pe siteul RBT Studio

 

1. Introducere

Această politică reglementează condițiile de retur și anulare pentru cardurile cadou (vouchere foto) achiziționate de la RBT Studio.

2. Dreptul de retragere

Conform OUG nr. 34/2014, cardurile cadou sunt exceptate de la dreptul de retragere. Prin urmare, acestea nu pot fi returnate sau rambursate odată achiziționate.

3. Procedura de anulare

Cardurile cadou achiziționate de la RBT Studio nu pot fi anulate sau returnate de către cumpărător sau beneficiar. Odată efectuată achiziția, voucherele sunt considerate finale și nu sunt supuse rambursării.

4. Securitatea voucherelor

Pentru a preveni utilizarea neautorizată a voucherelor, clienții sunt sfătuiți să păstreze codul voucherului confidențial și să nu îl împărtășească cu persoane neautorizate. RBT Studio nu este responsabil pentru pierderea sau utilizarea neautorizată a voucherului după livrarea acestuia către adresa de e-mail furnizată de client.

5. Dispoziții finale

RBT Studio își rezervă dreptul de a modifica această politică în orice moment. Orice modificare va fi comunicată clienților prin publicarea unei versiuni actualizate pe site-ul nostru. Achizițiile efectuate înainte de modificare vor fi supuse politicii în vigoare la momentul achiziției.

Pentru orice întrebări sau clarificări privind această politică de retur/anulare, vă rugăm să ne contactați la [email protected] sau +4 0750 400 364.

 

Politica de Anulare pentru Ședințele Foto rezervate pe bază de avans

 

1. Introducere

Această politică de anulare reglementează condițiile în care clienții pot anula ședințele foto rezervate la RBT Studio pe baza unui avans. Prin rezervarea unei ședințe foto, clienții acceptă și sunt de acord cu termenii și condițiile descrise mai jos.

2. Avansul

Avansul plătit pentru rezervarea ședinței foto este nerambursabil. Cu toate acestea, în cazul anulării ședinței foto, avansul poate fi utilizat pentru achiziții ulterioare de servicii și produse de la RBT Studio.

3. Anularea de către client

  • Anularea ședinței foto: Dacă clientul anulează ședința foto, avansul va fi păstrat de RBT Studio și poate fi folosit pentru rezervarea unei noi ședințe foto sau pentru alte servicii oferite de studio.
  • Utilizarea avansului: Clientul poate folosi avansul pentru achiziții ulterioare în termen de 12 luni de la data anulării ședinței foto inițiale.

4. Reprogramarea ședinței foto

În cazul unor situații neprevăzute, ședințele foto pot fi reprogramate o singură dată, la o dată ulterioară stabilită de comun acord între client și RBT Studio.

  • Situații neprevăzute: Situațiile neprevăzute includ, dar nu se limitează la, evenimente de forță majoră, probleme de sănătate sau alte circumstanțe excepționale.
  • Stabilirea noii date: Clientul și RBT Studio vor colabora pentru a stabili o nouă dată pentru ședința foto, în funcție de disponibilitatea ambelor părți.

5. Anularea de către studio

RBT Studio își rezervă dreptul de a anula sau reprograma ședințele foto din motive neprevăzute, cum ar fi forța majoră, probleme tehnice sau indisponibilitatea fotografului. În cazul anulării de către studio, avansul va fi rambursat integral sau clientul poate opta pentru reprogramarea ședinței foto la o dată convenabilă.

6. Dispoziții finale

RBT Studio își rezervă dreptul de a modifica această politică de anulare în orice moment. Orice modificare va fi comunicată clienților prin publicarea unei versiuni actualizate pe site-ul nostru. Rezervările efectuate înainte de modificare vor fi supuse politicii în vigoare la momentul rezervării.

Pentru orice întrebări sau clarificări privind această politică de anulare, vă rugăm să ne contactați la [email protected] sau +4 0750 400 364.

 

× Cum te putem ajuta?