Termeni și Condiții

1. Acceptarea Termenilor

Prin utilizarea site-ului rbtstudio.ro, acceptați acești Termeni și Condiții în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără o notificare prealabilă. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru eventuale modificări.

2. Proprietatea Intelectuală

Toate materialele de pe acest site, inclusiv, dar fără a se limita la, text, imagini, grafică, logo-uri, butoane, pictograme, fișiere audio, descărcări digitale și compilații de date sunt proprietatea RBT MAGIC EVENTS SRL sau a furnizorilor săi de conținut și sunt protejate prin legile internaționale privind drepturile de autor și mărcile comerciale. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale poate încălca legile privind drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi.

3. Utilizarea Site-ului

a. Permisiuni de Utilizare: Aveți permisiunea de a accesa și utiliza acest site exclusiv în scopuri personale și necomerciale. Nu aveți voie să reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați în orice alt mod orice parte a site-ului fără consimțământul scris explicit din partea RBT MAGIC EVENTS SRL.

b. Interdicții de Utilizare: Sunteți de acord să nu utilizați site-ul nostru pentru orice activitate ilegală sau care încalcă acești termeni. Aceasta include, dar nu se limitează la, transmiterea de materiale care sunt ilegale, dăunătoare, amenințătoare, abuzive, hărțuitoare, defăimătoare, vulgare, obscene sau invazive ale intimității unei alte persoane.

4. Confidențialitatea Utilizatorilor

Confidențialitatea dumneavoastră este importantă pentru noi. Utilizarea site-ului nostru este, de asemenea, guvernată de Politica noastră de Confidențialitate, care este integrată în acești termeni prin această referință. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Confidențialitate pentru a înțelege practicile noastre.

5. Limitarea Răspunderii

a. Excluderea Răspunderii: RBT MAGIC EVENTS SRL nu garantează că site-ul va funcționa fără erori sau că site-ul și serverul său sunt lipsite de viruși informatici sau alte componente dăunătoare. Dacă utilizarea de către dumneavoastră a site-ului sau a materialului de pe site rezultă în necesitatea de a repara sau înlocui echipamente sau date, RBT MAGIC EVENTS SRL nu este responsabil pentru aceste costuri.

b. Limitarea Daunelor: În niciun caz, RBT MAGIC EVENTS SRL, furnizorii săi sau orice terță parte menționată pe site nu vor fi responsabili pentru niciun fel de daune (inclusiv, dar fără a se limita la, daune incidente și consecvente, pierderi de profit sau daune rezultate din pierderea de date sau întreruperea activității) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialul de pe acest site, chiar dacă RBT MAGIC EVENTS SRL a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune.

6. Link-uri către Alte Site-uri

Acest site poate conține link-uri către alte site-uri web care sunt furnizate doar pentru confortul dumneavoastră. RBT MAGIC EVENTS SRL nu deține niciun control asupra acestor site-uri și nu este responsabil pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau securitatea acestora.

7. Legislație Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de și interpretați în conformitate cu legile din România. Orice dispută legată de acești termeni va fi supusă jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

8. Încetarea Accesului

RBT MAGIC EVENTS SRL își rezervă dreptul de a încheia accesul dumneavoastră la site, fără notificare prealabilă, pentru orice comportament pe care RBT MAGIC EVENTS SRL îl consideră a fi o încălcare a acestor Termeni și Condiții sau o încălcare a legii aplicabile.

9. Dispoziții Finale

Dacă orice prevedere a acestor Termeni și Condiții este considerată nevalidă de orice instanță competentă, invaliditatea unei astfel de prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale acestor Termeni și Condiții, care vor rămâne în vigoare și efect deplin. Nici o renunțare la oricare dintre acești termeni nu va fi considerată o renunțare ulterioară sau continuă a unui astfel de termen sau a oricărui alt termen.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri privind Termenii și Condițiile sau alte aspecte legale legate de utilizarea site-ului rbtstudio.ro, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.

 

× Cum te putem ajuta?