Politica de livrare

1. Introducere

Această politică de livrare descrie condițiile și procedurile prin care RBT Studio livrează voucherele foto achiziționate de clienți. Voucherele sunt livrate exclusiv în format electronic, prin intermediul e-mailului.

2. Procesul de livrare

  • Confirmarea comenzii: După finalizarea achiziției pe site-ul nostru, clientul va primi un e-mail de confirmare a comenzii, care va include detaliile achiziției și informațiile despre voucher.
  • Livrarea voucherului: Voucherul foto va fi trimis electronic la adresa de e-mail furnizată de client în timpul procesului de achiziție, în termen de 48 de ore de la confirmarea comenzii. În cazul unor întârzieri neprevăzute, clientul va fi informat prin e-mail.

3. Formate și conținut

Voucherele sunt livrate în format PDF și conțin următoarele informații:

  • Numele și logo-ul studioului foto.
  • Codul unic al voucherului.
  • Valoarea sau serviciul specific pentru care este valabil voucherul.
  • Instrucțiuni privind utilizarea voucherului și termenii și condițiile aplicabile.

4. Probleme și soluționare

  • E-mailul nu a fost primit: Dacă clientul nu primește voucherul în termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii, este rugat să verifice folderul de spam/junk al e-mailului. În cazul în care voucherul nu se găsește nici acolo, clientul este rugat să contacteze RBT Studio la [email protected] sau +4 0750 400 364.
  • E-mail greșit: Dacă clientul a introdus o adresă de e-mail incorectă în timpul achiziției, este rugat să contacteze imediat RBT Studio pentru a corecta informațiile și a asigura livrarea corectă a voucherului.
  • Probleme tehnice: În cazul unor probleme tehnice care împiedică deschiderea sau utilizarea voucherului, clientul este rugat să contacteze echipa noastră de suport la [email protected] sau +4 0750 400 364 pentru asistență.

5. Securitatea voucherelor

Pentru a preveni utilizarea neautorizată a voucherelor, clienții sunt sfătuiți să păstreze codul voucherului confidențial și să nu îl împărtășească cu persoane neautorizate. RBT Studio nu este responsabil pentru pierderea sau utilizarea neautorizată a voucherului după livrarea acestuia către adresa de e-mail furnizată de client.

6. Dispoziții finale

RBT Studio își rezervă dreptul de a modifica această politică de livrare în orice moment. Orice modificare va fi comunicată clienților prin publicarea unei versiuni actualizate pe site-ul nostru. Comenzile efectuate înainte de modificare vor fi supuse politicii în vigoare la momentul achiziției.

Pentru orice întrebări sau clarificări privind această politică de livrare, vă rugăm să ne contactați la [email protected] sau +4 0750 400 364.

 

× Cum te putem ajuta?